Mulțumim tuturor pentru participarea la următorul antrenament pe SCS OK-net. Pe lângă părțile standard teoretice și practice ale cursurilor pe SCS, participanții au vizitat atelierele fabricii Odeskabel, au văzut toate etapele producției de cabluri LAN simetrice, cabluri cu fibră optică, au discutat cu o echipă de angajați ai întreprinderii. 

Pentru o contribuție personală semnificativă la dezvoltarea complexului industrial, merite personale în promovarea dezvoltării economice, socio-culturale a orașului, abilități organizaționale deosebite, activități caritabile și cetățenie activă, a fost distins cu semnul onorific al primarului Odessa. Grigore Marazli gradul II.

La începutul lunii septembrie, la Odessa, în cadrul reuniunii de a cincea aniversare a Telecom Ucrainei 2019, a avut loc prima ceremonie de premiere All-Ucraina pentru companii și personalități ale industriilor telecom și media Telecom Awards 2019.

Uneori, calea către inima clientului poate dura ani întregi. În cazul companiei Odeskabel PJSC (fabrica de cablu Odessa Odeskabel), acesta a fost un proces foarte lung de la începutul operațiunilor Scania în regiunea Odessa. 

 

Pe 3 și 4 octombrie, Odessa a găzduit Forumul anual de afaceri pentru investiții internaționale „Odesa 5T” Forum de promovare a investițiilor.

Subiectul principal al forumului a fost tema „Orașul ecologic al secolului XXI”. O atenție deosebită a fost acordată planurilor strategice de dezvoltare ale Ucrainei și Odesei, marketingului municipal și teritorial, precum și inovațiilor în domeniul eficienței energetice și conservării energiei.

La forum au participat reprezentanți ai corpului diplomatic din 13 țări, camere de comerț și investitori străini. 

Finalizarea primei zile a fost seara  Odesa 5T Invest Awards , care celebrează proiecte și companii care au obținut succes în cele cinci zone principale ale Odessa 5T și au adus o contribuție semnificativă la prosperitatea orașului.

Cinci domenii principale - transport, turism, comerț, tehnologie și încredere - sunt principalele active de afaceri ale orașului.

Atribuirea forumului de investiții servește ca o confirmare vizibilă a faptului că PJSC Odessa Uzina de cablu Odeskabel nu este doar steagul industriei de cablu, ci și unul dintre cele mai importante active ale Odessei.

Odessa Cable Factory Odeskabel PJSC - partenerul oficial # TIM2019 vă invită la un eveniment în format multiplu care unește interesele de afaceri ale tuturor jucătorilor de pe piața TIC.

În perioada 5-7 noiembrie 2019, Odeskabel PJSC va participa la cele mai semnificative evenimente de pe piața energiei din acest an - expoziția internațională de specialitate „Energia în industrie - 2019” (Kiev, Centrul Expozițional Internațional, 15 Brovarsky Prospekt, stația de metrou „Malul stâng”).

Vă invităm pe toți să viziteze standul fabricii de cablu Odessa "Odeskabel".

Suntem ușor de găsit - ne aflăm chiar în centrul pavilionului.

Numărul standului C3-1.

În perioada 5 - 7 noiembrie, la Kiev, la Centrul Expozițional Internațional al Capitalei au avut loc expoziții de anvergură pe scară largă - expoziția internațională de specialitate „Energia în industrie-2019”, expoziția internațională de specialitate a industriei miniere „Mine & Minerals Expo-2019”, expoziția internațională de specialitate „Neftegazexpo-2019”, internațională Expoziție specializată „Electro Install-2019”.

Odeskabel PJSC vă invită să vizitați standul nostru la cea de-a 22-a expoziție internațională de încălzire, ventilație, aer condiționat, consum de apă, energie regenerabilă, instalații sanitare și instalații de înot Aquatherm Kyiv 2020 în perioada 12-15 mai 2020 în IEC, Kiev (m. malul stâng).

Comandantul Forțelor Navale ale Forțelor Armate din Ucraina a acordat diploma de director general al PJSC Odeskabel DV Iorgachov pentru o poziție publică activă, o contribuție semnificativă la restabilirea pregătirii în luptă și la furnizarea completă de unități ale Forțelor Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei. 

La sfârșitul anului 2019, Confederația Mondială a Afacerilor (WORLDCOB) pentru a recunoaște realizările unor companii și oameni de afaceri de excepție din peste 120 de țări, a recunoscut PJSC Odeskabel și directorul său general D. Iorgachev câștigători și premiați BIZZ Award Excellence Business.

PJSC Odeskabel invites you to visit our stand No. 539 at the annual conference and exhibition 2020 BICSI Winter Conference & Exhibition (Tampa, Florida, USA. February 9-13, 2020).