Astăzi, 20 septembrie, la uzina PJSC din Odesabel a avut loc o întâlnire a reprezentanților întreprinderilor membrilor Asociației ucrainene „UKREELECTROCABLE”.

În cadrul reuniunii, au fost examinate o serie de probleme de reglementare a industriei cablurilor, probleme de armonizare a standardelor ucrainene cu legile europene.

eticheta 3

Au fost discutate nuanțele protejării producției naționale. O serie de decizii cheie au fost luate pentru a ajunge la un consens și au fost identificate planurile de viitor ale Asociației. 

eticheta 4

După-amiază, membrii Asociației și oaspeții uzinei din 11 țări s-au familiarizat cu prezentarea companiei americane de renume mondial. Underwriters Laboratories Inc. - o companie de standardizare și certificare în domeniul siguranței. 

eticheta 5

Caracteristicile standardelor continentului american au stârnit un mare interes al ascultătorilor. Multe întrebări au fost puse despre specificul certificării producției de cablu. 

Directorul general al PJSC Odeskabel Dmitry Vasilievich Iorgachev a mulțumit tuturor invitaților și vorbitorilor și a remarcat semnificația evenimentelor de astăzi pentru dezvoltarea industriei de cablu din Ucraina.

eticheta 7