Uneori, calea către inima clientului poate dura ani întregi. În cazul companiei Odeskabel PJSC (fabrica de cablu Odessa Odeskabel), acesta a fost un proces foarte lung de la începutul operațiunilor Scania în regiunea Odessa. 

Și, în sfârșit, munca și perseverența dureroasă, precum și performanța excelentă a noii generații de camioane Scania au adus rezultate - livrăm primele patru camioane Scania R450 Euro 6!

Întreprinderea Odeskabel este cunoscută nu numai în Ucraina, ci și dincolo de granițele sale, deoarece se specializează în producerea de produse de cablu de înaltă calitate de mai bine de 70 de ani. Compania este meticulosă nu numai în produse, ci și în selecția furnizorilor. Numeroase cerințe pentru un set complet de echipamente au făcut posibilă obținerea unui produs de neegalat în care sunt încorporate cele mai moderne soluții pentru confort și siguranță. Sperăm că șoferii se vor bucura de o cabină spațioasă înaltă, de numeroase sertare și compartimente, un sistem de aer condiționat, o vizibilitate excelentă, precum și cele mai bune condiții pentru a conduce un vehicul care nu are caracteristici egale ca conducere și manevrabilitate.

Designul exterior merită o atenție deosebită - nobila culoare metalică Urban Gray combinată cu grila neagră a caloriferului subliniază eleganța liniilor și atractivitatea designului cabinei.
Camioanele Scania R450 vor fi utilizate pe rutele internaționale, livrând produse în țările europene.
Directorul Logistică a lăudat sistemul de control al flotei Scania FMS, care este un instrument indispensabil pentru monitorizarea și îmbunătățirea eficienței transportului.
De asemenea, clientul a folosit finanțarea oferită de Scania Credit Ucraina.