Mulțumim tuturor pentru participarea la următorul antrenament pe SCS OK-net. Pe lângă părțile standard teoretice și practice ale cursurilor pe SCS, participanții au vizitat atelierele fabricii Odeskabel, au văzut toate etapele producției de cabluri LAN simetrice, cabluri cu fibră optică, au discutat cu o echipă de angajați ai întreprinderii. 

Pentru o contribuție personală semnificativă la dezvoltarea complexului industrial, merite personale în promovarea dezvoltării economice, socio-culturale a orașului, abilități organizaționale deosebite, activități caritabile și cetățenie activă, a fost distins cu semnul onorific al primarului Odessa. Grigore Marazli gradul II.

La începutul lunii septembrie, la Odessa, în cadrul reuniunii de a cincea aniversare a Telecom Ucrainei 2019, a avut loc prima ceremonie de premiere All-Ucraina pentru companii și personalități ale industriilor telecom și media Telecom Awards 2019.

Uneori, calea către inima clientului poate dura ani întregi. În cazul companiei Odeskabel PJSC (fabrica de cablu Odessa Odeskabel), acesta a fost un proces foarte lung de la începutul operațiunilor Scania în regiunea Odessa. 

Pagina 1 din 4