Despre companie

Uzina Odeskabel a fost fondată în 1949.

De-a lungul anilor dezvoltării sale, compania a devenit liderul incontestabil al producției de cabluri de comunicații din Ucraina și una dintre cele mai importante fabrici de cablu din Europa de Est.

Specializată în producerea de cabluri de telecomunicații, Odessa Cable Plant a stăpânit și produce o gamă largă de cabluri de comunicații din cupru și fibră optică, frecvență radio, precum și cabluri digitale sau LAN care au fost solicitate în ultimele decenii, a căror nomenclatură este este cea mai largă din țările UE. În plus, PJSC Odeskabel oferă clienților săi cabluri de alimentare, fire și cabluri pentru diverse scopuri.

Uzina și acum continuă să se dezvolte cu succes, să dezvolte noi direcții și să ocupe o poziție de lider în ele. În ultimii ani, compania a introdus o serie de inovații, printre care - producția de cabluri de încălzire, care stau la baza sistemului „podea caldă”.

Nomenclatura generală a plantei totalizează astăzi peste 10000 de mărimi.

Timp de mai mulți ani, prioritatea în dezvoltarea Odeskabel PJSC a fost producția de produse de înaltă calitate la prețuri competitive, care a devenit cheia atractivității pe piață a întreprinderii.

PJSC Odeskabel a dezvoltat și implementat un sistem integrat de management care include următoarele sisteme: sistem de management al calității conform DSTU ISO 9001: 2009 (ISO 9001: 2015), sistem de management de mediu conform DSTU ISO 14001: 2015, sistem de management al securității și sănătății în muncă conform la DSTU OHSAS 18001: 2010.

Funcționarea acestor sisteme de management este confirmată de disponibilitatea certificatelor relevante emise de organisme naționale și internaționale acreditate, care confirmă faptul că sistemele de management au fost create, implementate, funcționează și sunt în continuă îmbunătățire, ceea ce permite îmbunătățirea rezultatelor activității și oferirea bazei pentru dezvoltarea durabilă a întreprinderii.

Principalii consumatori de produse Odeskabel sunt companii care operează în domeniul telecomunicațiilor, energiei, construcțiilor, ingineriei, mineritului și în alte câteva industrii. În Ucraina, consumatorii sunt cei mai mari operatori de telecomunicații - Ukrtelecom, MTS, Kyivstar, Lifecell, Intertelecom, grupul de companii Vega, centrale nucleare, calea ferată, Ukrenergo, Ukrtransnafta, Ukrtatnafta, Neftegaz, Krivorozhstal, etc.

Pentru comoditatea clienților, în 6 orașe ale Ucrainei a fost creată o rețea de birouri reprezentative ale uzinei Odeskabel.

Fabrica nu numai că satisface nevoile pieței interne a produselor prin cablu, ci și o exportă cu succes. În 2018, exportul întreprinderii a însumat aproximativ 32% din vânzările totale. Produsele Odeskabel sunt exportate în Germania, Italia, Spania, Cehia, Slovacia, Polonia și alte țări din Europa Centrală și de Est, ceea ce confirmă competitivitatea companiei pe piața mondială.

PJSC Odeskabel este un participant activ la principalele asociații de producători de produse de cablu și cablu:

- Asociația ucraineană "Ukrelectrokabel";

- Parteneriat non-profit al producătorilor de cablu „Asociația Internațională„ Electrocable ”;

- Asociația „Intercable”;

- Federația Internațională a Producătorilor de Cabluri (ICF).

Această apartenență permite Odeskabel să fie o întreprindere modernă, inovatoare și de înaltă tehnologie, să monitorizeze tendințele pe piața mondială a cablurilor și să le răspundă în timp util.

Compania publică pe acțiuni Odessa Cable Plant Odeskabel s-a concentrat de mai mulți ani pe calitatea produselor sale și prețurile competitive, modernizarea și extinderea producției, personal înalt calificat și organizarea managementului conform standardelor internaționale. Un astfel de vector al dezvoltării companiei permite fabricii să fie pe bună dreptate lider nu numai în industria sa, ci și una dintre întreprinderile exemplare ale țării.