În perioada 5 - 7 noiembrie, la Kiev, la Centrul Expozițional Internațional al Capitalei au avut loc expoziții de anvergură pe scară largă - expoziția internațională de specialitate „Energia în industrie-2019”, expoziția internațională de specialitate a industriei miniere „Mine & Minerals Expo-2019”, expoziția internațională de specialitate „Neftegazexpo-2019”, internațională Expoziție specializată „Electro Install-2019”.

Pe o suprafață de aproximativ 12 mii de metri pătrați. 330 de participanți din 23 de țări ale lumii au reprezentat realizările lor.

Expoziția „Energia în industrie” a participat în mod tradițional de numeroase mărci cunoscute, producători de echipamente electrice.

Produsele, da, de fapt, compania PJSC Odessa Cable Cable Odeskabel nu are nevoie de o introducere specială. Acesta este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața electrică a Ucrainei. Iar standul expoziției „Energia în industrie” este o confirmare vie a acestui lucru.

Nomenclatura plantei include peste 10.000 de mărimi de produs. Printre acestea: cabluri de tensiune medie, fire pentru linii electrice, cabluri pentru centrale solare, fire electrice, instalare, instalare, cabluri de conectare, control și blocare a semnalului, cabluri cu fibră optică, cabluri LAN, cabluri de comunicații, cabluri telefonice și digitale xDSL precum și cabluri de frecvență radio, cabluri de încălzire pentru sisteme de încălzire electrică și anti-glazură, altele.